Monday, March 12, 2007

Det kinesiske nytår del III

Efter nytårsaften er det en tradition at kineser mødes og er sammen de næste 10 dage og spiser til den helt store guldmedalje... Det er normalt ret privat og i det hele taget er det ret unormalt at man nogensinde komme ind i en lokals lejlighed, da disse er ret små. Men vi var nogle stykker der var så heldige at komme ind hos en lokal og se hvilke traditioner der er omkring det kinesiske nytår i det private hjem.

<- fælles foto i den lille lejlighed, Crystal helt til højre.

Crystal, som er en af mine venner her inviterede sine venner på et bøsøg hos hendes tante. Crustal er opvokset i Californien, men har hele sin familie i Hong Kong.

tv. Crystals tante og th. Crystals mor->

Vi endte med at være over 10 personer som skulle på besøg. I den lille Hong Kong lejlighed blev vi modtaget af Crystal's tante og mor, som begge var utrolig gæstfrie! Her fik vi små historier om hvordan traditionerne var i en kinesisk familie omkring nytår. Vi fik spist en masse "nytårs slik" og lavede selv vores egne søde dumplings... det var utrolig hyggeligt og en virkelig god oplevelse, som nok ikke alle får lov at prøve...

No comments: